torstai 30. toukokuuta 2013

Meillä on hääpaikka!!!


Taas vähän lisää hääuutisia :) Tänään oli melkoisen hääpainoitteinen päivä, kun kävimme tutustumassa yhteen kirkkoon ja yhteen hääpaikkaan. Kirkon kanssa ei onni suosinut. Olimme ennakkoon tiedustelleet, että Helsingin Vanhaankirkkoon pääsee pyörätuolilla. Marssimme paikanpäälle ja soitimme suntion päästämään meidät sivuovesta. Vastassa kuitenkin oli porrashissi, johon oli aivan mahdoton käännös. Se siis siitä esteettömyydestä. Tavallisella manuaalikäyttöisellä pyörätuolilla siihen olisi saattanut päästä, mutta ei sähköpyörätuolilla. Kirkkolistalta löytyisi siis vielä se Oulunkylän kirkko, joka pitäisi käydä tarkastamassa.

Mutta sitten iloisempia uutisia: MEILLÄ ON HÄÄPAIKKA! ^^ Kyllä, Merimelojien maja osoittautui juuri meidän tarpeillemme sopivaksi ja niinpä teimme varauksen. Sijainti on ihanan merellinen, ja maja huokui kaipaamaani maalaishenkeä. Tokaisinkin tänään miehelle, että enpä olisi ikinä osannut kuvitella viettäväni häitäni Helsingissä. Mutta tuolla ei Helsinki tuntunut.



Pidimme siitä, että tila on yhtenäinen ja että ulkosalla on myös pieni alue, missä on muutamia pöytiä. Ja kyllä, seinällä oli se pelkäämämme kanootti. Mutta sen voi kuulemma peittää. Tilasta saa melkoisen hienon ja romanttisen koristeilla, kukilla ja kynttilöillä yms. valaistuksilla :) Suunnittelin jo sisälle pylväisiin sekä ulos kaiteeseen kukkaköynnöksiä ja ja ja... :)





Mutta ihan ykkösjuttu tässä juhlapaikassa oli tämä sinne johtava silta. Miettikääs kun tätä pitkin astellaan, kun silta on koristeltu kukkasin ja kynttilöin...kesäilta laskee mereen...laineet liplattavat hiljaa...tuuli kuiskaa kesän viime tervehdykset, toivottaa syksyn tervetulleeksi...aww ^^


Mutta nytpähän on ainakin yksi stressitekijä vähemmän. Niin ja tänään se jotenkin iski; olen todella menossa naimisiin. Siis aivan oikeasti. Naimisiin!! Kääk! ^^

Olen onnellinen. Ja niin älyttömän rakastunut. Pus.

- A

1 kommentti:

  1. Temppeliaukion kirkko ja Meilahden kirkko ovat ainakin esteettömiä, samoin Laajasalo ja Roihuvuori...

    VastaaPoista