perjantai 11. lokakuuta 2013

Korttipulmia ja romantisointia


Tänään pyörimme hieman kaupoilla hoitelemassa asioita, ja oli samalla tarkoitus käydä teettämässä hääkutsuista mallikappale. Emme kuitenkaan sitä saaneet tehtyä, sillä yksikään valokuvaliike ei valmistanut haluamiamme kortteja. Tämän on mielestäni aivan käsittämätöntä, sillä kortti-ideamme on erittäinkin yksinkertainen; taittokortti, jonka kannessa olisi eräs valokuva ja sisälle tulisi muut teksit. Mutta tarjottiin vain kortteja, joihin kuvan viereen sai tekstiä tai kuvan sai sisäsivulle. Vaadinko mahdottomia? Mielestäni en. Ainoaksi vaihtoehdoksi taitaa jäädä leikkaa-liimaa askartelu, eli teetämme pelkät kuvat kuvina ja liimaamme ne korttipohjiin. 

Jotenkin kummallisesti päädyimme myös katselemaan vihkisormuksia ^^ Kihlasormukseni on Sandbergin mallistosta, ja näin ollen haluan vihkisormuksenkin olevan. Onpahan ainakin kotimainen ja laadukas. Oli siellä kyllä hienoja sormuksia, onneksi ei tarvinnut siltä istumalta sitä valita :) Saimme mukaan Sandbergin kuvaston, täytynee tutustua siihen.


Niin ja pitää vielä tähän loppuun kertoa, kun tuo mieheke oli aivan ihana tällä viikolla ♥ Olimme menossa syömään ja teatteriin, ja aiemmin samana päivänä sain tietää, että minua odottaa jokin yllätys. Noh, ravintolan pihalla miehellä oli syli täynnä ruusuja sekä hän oli varannut pöydän maljakolla ja kynttilöillä varustettuna. Jossain vaiheessa ruokailua hän vihjaili, että yllätykset eivät ehkä päättyisi tähän. Kotiin tultuamme parveke oli täynnä kynttilöitä ja pöydällä oli sherrypullo kahden lasin kera. Niin mielettömän ihanaa, aivan kuin elokuvista ♥  Ja ehkä parasta on, että vaikka hän ei aivan yhtä paljon pidä moisesta, hän tietää että minä tarvitsen juuri tuollaista romanttisuutta arjen keskelle. Se ilta teki meille kummallekin hyvää ja vahvisti vain sitä ajatusta, ettei kukaan muu voisi olla minulle parempi ♥


-A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti