sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Mennään naimisiin!

Tänään kaasojen kanssa jätettiin miehet kotiin ja suunnattiin häämessuille. Melkein jo alkoi huolestuttaa, ettei messuilusta tule mitään, kun kyyti ei meinannut saapua. Onneksi kuitenkin päästiin paikalle, ja aikakin riitti vaikka aikataulu petti.

Mennään naimisiin -messut järjestettiin tänä viikonloppuna Helsingin Wanhassa satamassa, ja ne ovat tietääkseni ainoat häämessut, jotka ovat pääkaupunkiseudulla. Lähdin hakemaan sieltä lähinnä ideoita hääpaikan koristeluun, sillä sormukset ja muut ovat jo hoidossa. 

Messut kuitenkin pääasiassa tuntuivat keskittyvän kolmeen aihealueeseen; morsiuspukuihin, sormuksiin sekä valokuvaukseen. Joka kulmassa sai osallistua kilpailuun, mistä voi voittaa kuvauksen tai sitten tarjottiin messualennuksella paketteja potrettikuvia varten. Plaah. Koristelu, kukat, kampaukset ja meikkaus/kynnet olivat selvästi vähemmin esillä. Olenko ainoa joka kaipaisi hieman ideoita tai jopa jotain konkreettista, jotta saisin kiinni juhliemme koristelun punaisesta langasta? 









Messuilla heräsi ajatus hääkarkista, että jos se olisikin joku suloinen tikkari. Mutta onko se jotenkin...liian lapsellista? Kun sellaista karkkibuffet ideaa vierastan juurikin siitä syystä...








Kiinnostavaa messuilla oli  muotinäytös morsiuspukuja koskien. Satuimme paikalle ihan vahingossa, ja onneksi ehdimme catwalkia jonkun verran katselemaan :)









Ja loppuhuumassa pitihän sitä vähän tiaraa sovitella ^^ Ajattelin, etten tahdo hirveän isoa luomusta päähäni, mutta kun miettii, että tuohon tulee vielä näyttävä kampaus, niin saa sillä tiarallakin olla hieman enemmän kokoa. Ei ehkä niinkään korkeampaa, mutta että nuo bling blingit jatkuisivat enemmän sivuille päin...

Tein messuilta yhden hankinnankin, mutta se jääköön vielä toistaiseksi teiltä pimentoon! ^^

- A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti