keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Help yourself

Tahdon häissämme panostaa vieraiden hyvinvointiin ja mukavuuteen, joten siitä syystä myös wc-tilojen ilmeellä on paljon merkitystä. Niiden tunnelmaa voi kohottaa pienellä räsymatolla ja kukkakimpulla, mutta yksi pakollinen juttu mielestäni on tarvikekori. Kori, joka sisältää avun hiusten ollessa huonosti tai kengän hiertäessä. Naisten vessaan keksin kyllä paljonkin korille sisältöä, mutta mitä ihmettä miesten vessaan voisi laittaa? Toki miehet eivät ehkä kiinnitä moisiin juttuihin yhtä paljon huomiota, mutta olisi sinne silti kiva jotain laittaa. 


Naisten vessaan olen kaavaillut seuraavanlaista hätäapupakkausta...

- hiuslakka
- laastareita (myös rakkolaastareita)
- pinnejä
- kampa/harja
- nenäliinoja
- suihkutettava deodorantti
- siteitä ja tamponeja
- vanulappuja
- vanupuikkoja
- suuvettä
- puuteri
- kirkas kynsilakka
- teippiharja

Miesten vessaan...

- laastareita
- suihkutettava deodorantti
- suuvettä
- MITÄ MUUTA?

Lisäksi kaasojen käsilaukuista tulee löytymään särkylääkkeitä, jos vierailla alkaa päätä särkemään. Mielestäni korin tilalle hauska idea olisi tuollainen vanha matkalaukku :) Mistäköhän vain löytäisin sellaisen vähän pienemmän vanhan matkalaukun...? 

Lisäksi tahdon ulkoterassille johonkin suureen koriin vilttejä, jos ilta on viileä. Joidenkin mielestä tällainen on turhaa, mutta itse sanoisin, että näissä kaikissa on se etu, että niitä voi häiden jälkeen itse käyttää. Aina löytyy tarvetta vanulapuille, laastareille, lämpimille vilteille ja muille :)

Netistä katselemissani kuvissa, on tarvikekorin vierellä ollut jokin runo kehyksissä, mutta itse en oikein syty ajatukselle. Ehkä riittää kun siihen kirjoittaa vain "Help yourself" :)


- A

1 kommentti:

  1. jos häiden vieraissa on paljon sinkkuja, miesten koriin voi laittaa kondomeja! miehille voi laittaa myös hammasharjoja (halpiksia) ja tahnaa tai hiusgeeliä tai -vahaa! hammastikkuja? kenties tulitikkuja (molemmille) tai sytkäri, tupakoitsijoilla on ne aina kadoksissa.

    VastaaPoista