sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Hääpalaveri




Maanantaina seikkailin rautakaupassa ihan muilla asioilla, mutta yhtäkkiä silmiini osui jotain mielenkiitoista. Nämä puiset kirjaimet ja numerot veivät kaiken huomioni, ja nappasinkin niitä mukaani tarvittavan määrän. En tiedä käytänkö näitä häissä, mutta nuo nimikirjaimet vois laittaa vaikka häiden jälkeen hyllylle hääkuvan viereen :) 





Eilen meillä oli kaasojen ja bestmanien kanssa ensimmäinen hääpalaveri. Ennen palaveria kävin kaasojen kanssa hääpaikalla suunnittelemassa ja mittailemassa, ja samalla hekin vihdoin näkivät juhlapaikan. Pohdimme ikkunoihin ja pylväisiin tulevia koristeita, kattoon ripustettavia led-valosarjoja sekä pöytien paikkoja. Siellä on paljon tekemistä, ja iso miinus tuon tilan vuokraamisessa on kyllä se, että emme saa sitä edellisenä päivänä käyttöömme. Näin ollen tila pitää koristella hääpäivää edeltävänä yönä/hääpäivän aamulla.

Hääpalaverissa pohdimme päivän kulkuä ja jaoimme vastuualueita. Pohdimme häihin sopivaa ohjelmaa ja päätimme kuka kaasoista/bestmaneista pitää puheen. Hääleikit ja muu ohjelma on vielä melkoisen auki, sillä me emme kumpikaan halua mitään perinteisiä nolaushääleikkejä, mutta emme myöskään tahdo, että koko juhla on vain jäykkää puheiden pitoa. Yksi idea minkä keksimme on, että juhlapaikan ulkoterassille laitetaan muutama pihaleikki, kuten mölkky. Jos ei muuta, niin on tupakoitsijoilla ainakin puuhaa :) Varmaankin myös kamerat tulevat pöytiin, jotta vieraatkin voivat ottaa kuvia, joista jää meille muisto. Ja eiköhän mielikuvitusrikkaat kaasot ja bestmanit saa jotain ohjelmaa hääpäiväämme järjestettyä :)

- A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti