maanantai 14. lokakuuta 2013

Ideatulva


Olen viime päivät aivan innoissani suunniteelu häitämme. Ideatulva on niin valtava, että tuntuu kuin halkeaisin ^^ Häissämme tulee olemaan paljon yksityiskohtia ja pikkutarkkaa näpertelyä, sillä jo ihan arkenakin, esimerkiksi sisustuksessa, juuri ne yksityiskohdat ovat minulle tärkeitä ja saavat kokonaisuuden toimimaan. Löysinkin Now&Forever -sivustolta kaikenlaisia kivoja koristeita, joista ainakin nämä kaksi on pakko saada. Nuo kortinpidikkeet tahdon ehkäpä pöytänumeroille... Ja noita sydänkoristeita varmaankin hääkarkeille. Siitä päästäänkin oivasti aasinsillan kautta aiheeseen, jota olen pohtinut, eli hääkarkit. Jotenkin en haluaisi, että se on se perinteinen hääkarkki pienessä pahvilaatikossa värssyineen päivineen, vaan jotain muuta. Mutta mitä? Olen nähnyt paljon ideoita vaikkapa pienestä muffinista tai viinapullosta, ja jostain kasvatettavista jutuista, kuten "siemenlaatoista" ja kukkasipuleista. Mutta entäpä jos joissain pienissä purkeissa olisikin jotain maukasta irtoteetä ja hunajaa? Kuitenkin tuolloin on alkusyksy, niin se sopisi mielestäni kivasti :) Mitä olet mieltä?



Seikkailin myös Googlen kuvahaussa, ja etsin ideoita. Nämä kuvat miellyttivät silmääni, se tunnelma mikä näistä välittyy, on sellainen tunnelma, jonka tahtoisin häihimme. Ja nuo pyöreät pöydät...kertakaikkisen pakko saada! ^^ Myös nuo katoissa olevat valaistukset kyllä tahtoisin hääpaikallemme... onnistuukohan se?



Jotain syksyistä ja luonnonläheistä koristelutyyliä tahtoisin. Ei niinkään mitään kimaltelevia discopalloja tai glittereitä, vaan enemmänkin sellaista rouheaa maalaisromantiikkaa, kynttilöitä ja kukkia.





Juhlapaikalla on pieni terassi ulkosalla, jossa on pöytiä, niin niihin ajattelin tällaisia myrskylyhdyn tapaisia kynttiläratkaisuja. Vuodenaika on jo kuitenkin sellainen, että illat pimenevät, niin nämä loistaisi ihanasti siinä ja loisivat tunnelmaa :)

- A

1 kommentti:

  1. Hunaja tai tee sopisi kyllä mielestäni tosi hyvin loppukesän/alkusyksyn juhliin
    "karkiksi". Täältä löytyy artikkeli jossa pyöritellään vielä vähän tuota
    vieraslahjaideaa:
    http://www.morsiuspari.fi/fi/haaopas/haakarkki-ideoita/haakarkki-vinkit

    Lyhdyt terassilla olisivat ihan taatusti kauniit. Niitähän voisi vaikka lainailla sieltä täältä ja tehdä erilaisia ryhmiä niin että samassa ryhmässä olisi aina samantyylisiä mutta hieman erikorkuisia lyhtyjä. Kaikissa voisi olla sitten samanlainen kynttilä...

    VastaaPoista