maanantai 9. joulukuuta 2013

Ruokapulma

Häät edistyy...hitaasti, mutta varmasti. Joulun jälkeen ajattelimme kunnolla ryhtyä toimeen, sitäpaitsi onhan nuo suurimmat varaukset jo tehty. Isoimmista asioista enää puuttuu catering, mikä tuottaakin pelättyä enemmän päänvaivaa. Ne kun ovat aivan käsittämättömän kalliita! Halvin tarjous, jonka olemme tähän mennessä saaneet, oli siellä 4000 euron lähellä. Ilman astioita, kuljetusta ja tarjoilijoita hinta putosi 2000 euron tietämille, mutta kyllähän se astioiden vuokraus erikseenkin maksoi. Pohdimme myös vaihtoehtoa, että ruoat tehtäisiin itse, sellaisella talkoohengellä. Mutta mistä saa sellaisen suurtalouskeittiön vuokrattua ja mitä sekin maksaisi? Kun ei nyt ihan kerrostalokolmion kotikeittiössä valmisteta ruokaa 80 hengelle... Miten te muut olette ratkaisseet ruokapulman? 

Häävalsseja olemme myös pohtineet ja kuunnelleet. Tahtoisimme jonkun vanhan valssin, kuten Akselin&Elinan häävalssi. Vaihtoehtoina listallamme pyörii ainakin Suvivalssi, Kielon jäähyväiset ja Häävalssi. Ehkä se on joku näistä, tai ehkä joku aivan muu... ^^

Ai niin! Tein jo ensimmäisen hankinnan häitä varten. Löysin alennusmyynneistä ulkotulia, niin niitä nappasin mukaani. Ne loimuttavat sitten ihanasti pimenevässä kesäyössä... :)


Olen myös miettinyt jotain tämän tyylistä ratkasua harteilleni. Kuitenkin silloin on jo loppukesä, niin ilta saattaa olla viileäkin. Ja toisihan tämä sellaista pientä ylellisyyttä vielä asukokonaisuuteen... :)

- A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti