torstai 10. huhtikuuta 2014

Blogitapaaminen


Olin eilen elämäni ensimmäisessä blogitapaamisessa! :) Häät- lehti ja Katajanokan vankilahotelli järjestivät trendi-illan hääbloggaajille koskien häämuodin uusia tuulia. Tilaisuudessa oli rento ja mukava tunnelma, ja oli hauska tavata muitakin morsiamia.

Pääsimme tutustumaan hotellin tiloihin, mm. huoneisiin sekä kappeliin. En tiennyt, että siellä on mahdollista viettää häitä ihan vihkimisestä alkaen! Tosin en ehkä suosittelisi sitä pyörätuolinkäyttäjille, sillä saattaa käydä niin kuin minulle - morsian jumittui porrashissiin. Onneksi hotellin henkilökunta oli mukavaa ja kekseliästä porukkaa, niin en joutunut yöpymään vankilassa.

Itseäni tuo vankilamiljöö ei niin kovin kiehdo. Ajatus siitä, että elinkautinen alkaa kiven sisältä ei ole jotenkin se mitä häiltäni tai hääyöltäni haluan. Lisäksi hotelli oli mielestäni tehty liian moderniksi - itse odotin, että huoneissa näkyisi enemmän vankilamaisuus. Oikeastaan se oli kuin mikä tahansa hyvätasoinen hotellihuone.

Tällaiseen tapahtumaan oli kuitenkin kiva osallistua ja parasta ehkä oli se, että jokainen bloggaaja sai yhden yön lahjakortin kahdelle hengelle aamiaisineen kaikkineen. Ajattelimme, että voisi vaikkapa heinäkuussa mennä viettämään meidän 2-vuotispäivää hotelliyön merkeissä :)

- A

1 kommentti:

  1. Kiitos Anna että otit kutsun vastaan ja olit pienistä käytännön hankaluuksista huolimatta positiivisellä mielellä mukana! Oli kiva ilta!

    VastaaPoista