torstai 29. toukokuuta 2014

Time for tea


Pitkällisen vertailun ja kaikkien mahdollisten lisäkysymysten jälkeen saimme vihdoin valittua cateringin häihimme. Time for tea -catering antoi parhaan ja eniten tarpeitamme vastaavan tarjouksen sopivalla hinnalla. Palvelu on ainakin tähän asti ollut sujuvaa, ja  toiveemme on otettu huomioon.

Meille tulee siis catering-firman kautta ruoka, jälkiruoka, astiat, aterimet sekä näiden kaikkien kuljetukset. Hääkakku ja muut mahdolliset leivonnaiset pitäisi vielä tilata jostakin muualta. Tarjoilijat saimme hieman halvemmalla sulhasen äidin kautta, kun hän toimii opettajana ravintolakoulussa ja näinollen sai muutaman reippaan opiskelijan palkattua meille tarjoilijoiksi.

Mutta entäpä sitten se menu? Halusimme jotakin vähän hienompaa, muttei liian erikoista. Pöydässä pitää olla sekä kalaa, että lihaa. Ja jälkiruoka, siitä en luopunut. Tällaiseen kokonaisuuteen siis päädyimme:

Häämenu

Vihersalaattisinfonia ja karpalovinegrette
Tomaatti - mozzarella salaattia
Grillattu kana-pastasalaatti
Graavilohi ja sinappikastike
Katkarapu ceviche
Leipälajitelma (patonki, saaristolaisleipä) ja levitettä

Härän paahtopaisti ja punaviinikastike
Lämminsavulohi ja hovimestarinkastike
Uusia perunoita ja voita

Suklaamousse ja tuoreita mansikoita

Miltä kuulostaa, maistuisiko sinulle? Lisäksi tulee tietenkin vielä kahvi/tee sekä hääkakku ja muita leivonnaisia. Haluaisin ainakin ihania macaronseja, cupcakeja ja ehkä jotain muita söpöjä leivonnaisia ^^ 

- A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti