perjantai 12. huhtikuuta 2013

Hääalbumi


Vihdoin pääsin aloittamaan kauan odottamani projektin eli hääalbumin!! ^^ Vaikka pidän tätä blogia, niin tahdon myös jonkin konkreettisen version, johon on kirjattu kaikki tämä odotus. Albumi tulee toimimaan blogin tavoin päiväkirjana, ideointialustana, kalenterina ja ennenkaikkea muistojen kahlitsijana. Tätä on sitten ihana selata joskus 10 vuoden päästä, itkeä ja naureskella jokaisella sivun käännöksellä.


En päässyt tässä kuin vasta ihan alkuun, mutta alku se vasta hankala olikin. Miten aloitan ja mitä kaikkea kerron? Miten saa kaiken ilmaistua kivasti eikä kovin arkisesti? Kaiken miettimisen ja harjoituspapereiden jälkeen suoriuduin alusta ja kirjoitin pari sivua kuvineen tarinaamme. Tästä eteenpäin albumiin tulee varmaan lähinnä lehtileikkeitä ja ideoita. Tahdon tästä mahdollisimman sellaisen leikkaa-liimaa kirjasen, johon voi merkitä pieniä huomioita tai liittää johonkin nurkkaan jonkun Post-it -lapun tai vastaavaa. Voi niitata mallikappaleita kutsukorteista ja kangasnäytteitä puvuista. Tänne voi merkitä mikä stressaa eniten ja laittaa valokuvia kun juhlitaan kihlajaisia. Tänne voi laittaa kaikkea mikä liittyy häihimme. Mahtavuutta! ^^





Sain tehtyä myös to do- ja done-listat. Tai lähinnä jätin sivuja tyhjäksi tuota done -listaa varten. Tehtävälistan sain kätevästi leikattua Häät-lehden takaosasta, ja nyt siihen voi aina vetää rastin kun on saanut jonkun jutun tehtyä. Sitten done -sivuille voi kirjoittaa milloin jokin asia on hoidettu. Myöhemmin sen voi vaikka vetää yli, jos se on muuttunut tai jäänyt vaikka kokonaan pois. Tämä kirjanen on kiva muisto itselle, mutta myös apu kaasoille sekä hauska näyttää ystäville :)



Niin ja joku tällainen raamatun paksuinen häälehti ihan vahingossa hyppäsi kaupassa kassiini. Pakkohan se raukka oli mukaan ottaa, ettei tunne oloaan hylätyksi..eikö niin ^^

-A

1 kommentti:

  1. Hieno asia, että perinteet pysyvät suvussa ja hääpäivä pysyy samana läpi sukupolvien. Nolona pitää myöntää, että en edes tiedä omien vanhempiemme hääpäivää. Pitää varmasti selvittää.

    VastaaPoista