perjantai 19. huhtikuuta 2013

Kirkkoasiaa

Sitten vähän kirkkoasiaa :) Meitä ei siis vihitä kirkossa, kun mies ei kuulu kirkkoon enkä aio vaatia häntä liittymään. Olisi eri asia jos hän olisi joskus kuulunut, ja käynyt jo rippikoulun. Mutta mielestäni olisi perin hassua liittyä tässä vaiheessa kirkkoon ja käydä rippikoulu ihan vain sitä varten, että saisimme papin aamenen. Ja hän luultavasti kuitenkin häiden jälkeen eroaisi kirkosta. Saan ihan hyvin haluamani kirkkohääosuuden pelkässä avioliiton siunaustilaisuudessakin :) Niinpä menemme edellisenä päivänä tai häitä edeltävällä viikolla maistraatissa naimisiin ja kirkossa liittomme siunataan. Varsinaisena hääpäivänä tahdon kyllä pitää tuota päivää kun liitto siunataan ja häitä tanssitaan :)

Kirkoksi tahtoisin jonkun ihanan puukirkon, ja löysinkin Helsingistä yhden. Tämä Oulunkylän kirkko ainakin kuvien perusteella näyttää sympaattiselta ja jotenkin ihanan koruttomalta :)



Myös Helsingin vanhakirkko kiinnostaisi. Sen sijainti ei kuitenkaan ole maailman kivoin, mutta näihin molempiin täytyy vielä ihan paikan päällä käydä tutustumassa.


(kuvat bongasin googlesta)


-A

1 kommentti:

  1. Heissulivei Anna! Päätin käydä katsastamassa tämän sun hääblogisi ja tulipa se tässä mieleeni, että Tuomiokirkkoseurakunnassa käsittääkseni ei saa kirkkoa varattua vihkimistä varten sunnuntaiksi, joten se kannattaa ottaa huomioon jos vanhaa kirkkoa vihkikirkoksi halajat.

    Aurinkoisin terveisin,
    entinen avustaja-Anna :) (ps. pupuilta myös terkkuja)

    VastaaPoista