keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Morsiuspukuhaaveiluja

Viime aikoina pääni ovat täyttäneet lähinnä asuntohakemukset ja stressi kesän aikana tapahtuvasta muutosta. Asuntonäyttöihin pitäisi juosta ja häitäkin pitäisi järjestää. Emme edelleenkään ole ehtineet katsastamaan yhden yhtä kirkkoa tai juhlapaikkaa. Tarkastuslistan kärjessä olisi tällä hetkellä ainakin Merimelojien maja (meidän on ihan pakko aina kutsua sitä merimelonien majaksi... ^^). Vähän pelottaa, että jos siellä on seinät täynnä kanootteja, mutta ainakin saamamme tiedon mukaan tilan pitäisi olla esteetön. Ja plussaa on toki myös tuo meren läheisyys :) 

Mutta kaiken tämän hässäkän keskellä eksyin yhtäkkiä tutkailemaan vihkisormuksia ja morsiuspukuja... ahh, ihanaa haaveilua :) Pukuni varmaan (toivottavasti) teetetään, jotta se istuu nätisti. Olen kuitenkin monesti miettinyt myös, että millaisen puvun tahtoisin, jos kävelisin...


Ja tämän puvun malli on juuri sellainen. Tai lähinnä tuo alaosa, en pidä olkaimettomista asuista. Enkä pidä yhtään sellaisista kapeista morsiuspuvuista tai liian yksinkertaisista. Sitä pidetään päällä elämän aikana vain yhden päivän ajan, niin miksei se saisi olla iso ja näyttävä? :) Toki silläkin on rajansa... Mutta siis tuossa yläkuvan puvussa pidän tuosta alaosan muhkeasta muodosta. Se ei ole liian kermakakku, mutta kuitenkin vähän. Tahtoisin myös hienon laahuksen, joka soljuisi pitkin kirkon käytävää... ^^

Mutta sitten se todellisuus. Tuollainen puku ei istuisi kovin hyvin kun morsian istuu pyörätuolissa, ja puvun malli katoaisi täysin. En siis osaa sanoa minkä mallisen puvun haluan, tai mikä tekisi siitä täydellisen. Tahdon vain, että se näyttää mielettömän hyvältä. Sitä kai jokainen morsio toivoo.



Näiden kahden puvun yläosissa on jotain nättiä :) Tahdon, että puvussani olisi pienet hihat, kuitenkin niin, että puku olisi mahdollisimman avonainen. Pidän v-kaula-aukoista ja varmaan sen mallisen pääntien tahtoisin pukuuni. Lisäksi tahdon, että siinä on jotain yksityiskohtia; pitsiä, "timantteja" tai värillistä kirjailua kuten alakuvassa. En tahdo, että puku on hohtavan valkoinen vaan ennemminkin kerman- tai luonnonvalkoinen. Tahtoisin ehkä, että alaosassa olisi sellaista kerroksellisuutta, jostain välistä tulisi vähän pitsiä tai jotain.. Tahtoisin myös, että asukokonaisuudessani olisi jotakin viininpunaista; oli se sitten hiuksissa, puvussa tai kengissä. 


Kamalan paljon pomppii päähän ajatuksia, että mitä ei ja mitä joo, mutta en kuitenkaan osaa kuvitella mikä näyttäisi päälläni hyvältä tai mitä yksityiskohtia haluan. Ei kuitenkaan yhteen pukun voi kaikkea tunkea! En tiedä, mutta kauhean haastavaa tämä on. Apua!

-A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti