sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Aamukaste

(tämä kuva Sandbergin sivuilta)


Siinä se nyt on! ^^ Kaunokaiseni, ainoa oikea vihkisormukseni. En vieläkään tiedä onko tämä hyvä idea esitellä sormusta täällä blogissa, kun yleensä sormus esitellään vasta hääpäivänä. Mutta olen niin innoissani, etten malta odottaa, että ihmiset näkevät tämän. Otin sormuksesta kuvan myös kihlan kanssa, niin näette, kuinka hyvin ne sopivat yhteen.

Tämä uutukainen on siis myöskin Sandbergiä, kuten kihlasormuksenikin. Kihlasormus on Kassiopeia II -mallistosta ja vihkisormus Aamukaste III -mallistosta. Kokeilin myös muiden valmistajien sormuksia, mutta vain Sandbergin sormukset sopivat yhteen kihlasormuksen kanssa. Ja onpahan ainakin kotimainen ja laadukas :)

En vielä malttanut jättää sormusta kaiverrettavaksi. Toisaalta, en edes olisi osannut sanoa mitä kaiverretaan. Ajattelin, että vien kesällä kihlasormukseni huollettavaksi ja puhdistettavaksi, niin kiiltävät sitten molemmat yhtä kauniisti. Siinä samalla voi sitten viedä meidän kummankin sormukset kaiverrutettavaksi. 



Eilen vietimme myös 1. vuotiskihlajaispäivää. Kävimme ulkona syömässä ja kotonakin vielä vähän herkuteltiin. Oli ihana ja hauska päivä, olen niin onnellinen tuosta omasta rakkausmurmelistani ♥



- A

3 kommenttia:

  1. upea sormus! missä ravintolassa kävitte :)

    VastaaPoista
  2. Minunkin oli ehdottomasti saatava sandbergin sormus kihlan kaveriksi. Mutta mikä se on jääköön kaikille salaisuudeksi :)

    VastaaPoista