maanantai 29. joulukuuta 2014

Kiitos!


              
Kirjoitan tätä tekstiä jonkinlaisella surumielisyydellä ja haikeudella. Olen viivytellyt tätä hetkeä, vaikka kiitoskortit olisivat olleet valmiina esiteltäviksi jo kauan sitten. Tämä kaikki siksi, että luettuasi tämän, en enää kirjoita häistäni. Päivä, josta olen haaveillut koko ikäni, on ohitse. Päivä, jota suunnittelin yötä päivää, päivä johon käytin kaikki säästöni lipui menneisyyteen kuin lapsuus. Ja jotenkin se tekee oloni haikeaksi.

Kiitoskorttimme ovat saman graafikon käsialaa kuin kutsutkin, ja täytyy sanoa, että kumpaankin olen ollut todella tyytyväinen. Kutsu oli mielestäni yksi onnistuneimpia asioita tässä kokonaisuudessa :)

Kortti pidettiin selkeänä, yksinkertaisena ja kuvantäyteisenä. Tekstin muotoilu ja paperin väri ovat samat kuin kutsussakin. Sisäsivulla lukee vain "kiittäen" ja takakannessa on ote Eino Leinon runosta.

Mua suutele kerran ja suutele kaks
ja suutele kertaa monta!
Me tahdomme uskoa eilistä unta
ja huomenta huoletonta!


Kiitos kaikille lukijoilleni, häiden "sponsoreille", kaasoille, bestmaneille, talkooväelle, graafikolle, valokuvaajille, ystäville ja perheille. Kiitos, että kuljitte tämän tien kanssamme ja kestitte kaikki pöhkötkin suunnitelmani :)

Vaikka blogi siirtyy ajasta ikuisuuteen, voitte jatkossakin seurata kommelluksiamme käymällä osoitteessa Elämäntapana kaunis arki.

Kiitos ja näkemiin. Pus.

- rva V

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti