maanantai 18. maaliskuuta 2013

Häähuumaa

Jotta voin aloittaa häistä stressaamisen mahdollisimman ajoissa, aloitan sen nyt! H-hetkeen on siis reilu vuosi, mutta tuntuu, että to do -lista on loputon. Ja toisaalta ehkä hyvä niin; häät kuitenkin kestävät vain sen yhden päivän, niin on ihanaa elää tämä koko aika sellaisessa häähumussa :) En oikeasti aio stressaamalla stressata, vaan aion ottaa ilon irti myös tästä suunnittelu- ja järjestelyvaiheesta. Ja vaikka intoilenkin häistä paljon, ja löydän kaikkia söpöjä juttuja, niin en tahdo kuitenkaan tehdä päätöksiä itse. Nämä ovat meidän häät, ja niissä pitää näkyä meitä kumpaakin; siksi kaikki suunnitellaan yhdessä.

Minä haluan kirkkohäät, mutta koska mies ei kuulu kirkkoon, menemme maistraatissa naimisiin. Kirkossa on siunaustilaisuus, niin saan siinä sitten kirkkohääni :) Meidän häitämme värittää vielä sellainenkin lisäseikka, että istumme molemmat pyörätuolissa, ja niinpä monet asiat pitää suunnitella sen mukaisesti. Esimerkiksi juhlapaikan on oltava esteetön ja puvut varmaankin pitää kummallekin teettää, jotta ne istuu päälle hyvin ja kauniisti.

Tykkään tehdä käsillä paljon, ja monet jutut kuten pöytäkoristeet, kortit ja hääkarkit varmaan tuleekin näperreltyä käsin. Näin niistä saa juuri sen näköiset kuin haluaa :)

Mutta niin, ajattelin tähän listata, että mitä meillä jo on ja mitä meiltä puuttuu. Ihan niin kuin itselle muistilistaksi ja muille hääpareille avuksi, jos joku päätyy blogia lukemaan :)

Hääpäivää ajatellen meillä on jo...

- kirkkomusiikki (Johan Pachelbell - Canon)
- kaasot (2 hlö), bestman ilmeisesti on vielä ajatusasteella
- teemaväri: viininpunainen, ehkä myös joku shampanja tms..
- vieraslista (n. 90 henkilöä kutsutaan)

Mitä meillä ei ole...

- rajattu budjettia
- puvut
- kirkko
- juhlapaikka
- vihkisormus
- kutsu-, kiitos- ja paikkakortit
- valokuvaaja
- kukat, koristelu
- kyyditykset
- tarjoilut (tahdon hienon JA herkullisen kakun!)
- musisointi ja ohjelma hääjuhlassa (ei mitään noloja hääleikkejä...)
- hääkarkit tms.
- vieraskirja tai vastaava
- häätanssi (varmaankin jää meidän häistä kokonaan pois)
- lahjalista
- hääyön hotellivaraus

-A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti