maanantai 18. maaliskuuta 2013

Rakkautta toisella silmäyksellä

Tästä se alkaa!! Matka kohti meidän häitä ^^

Olin innoissani tästä blogista ja nyt en tiedä mitä sanoa. Alku on aina hankalaa, niin se oli meilläkin. Olemme tunteneet monia vuosia, kerran ennen seurustelimmekin. Mutta jotenkin maailma vain antoi odottaa, ja viime kesänä se viimein iski; rakkaus. Tapailimme ja intoilin salaa joka kerta kun sain häneltä viestin. Erinäiset tapahtumat saattoivat meidät toistemme syliin ja siihen jäätiin. Onneksi :) Se oli sitä rakkautta toisella silmäyksellä.

1. helmikuuta 2013 oli ihan tavallinen ilta. Istuskelimme kotosalla, halailimme, suukottelimme ja yhtäkkiä tilanne vain tuntui oikealta. Aivan yhtäkkiä, ääni jännityksestä väristen, suustani kuului "menetkö kanssani kihloihin?". En ollut ikinä ajatellut, että se menisi näin päin! Hämmennyksestä selvittyään hän vastasi myöntyvästi ja samana päivänä päätettiin myös hääpäivä, se tosin tehtiin miehen aloitteesta. Itse ajattelin, ettei tarvitse kiirehtiä, että kihlat riittävät nyt ensi alkuun, mutta olihan se mukava yllätys kun mies alkoi puhelimestaan katselemaan kalenteria ^^ Tuleva hääpäivämme on sama kuin vanhemmillani ja äitini vanhemmilla :) Se sattui sopivasti olemaan ensi vuonna sunnuntai ja näin ollen se valikoitui meidän päiväksi kaikkien muiden päivien joukosta. Ja toisekseen se on ihan hyvä kompromissi, sillä mies halusi kesähäät ja minä syyshäät, niin elokuun loppu on alkusyksyä ja loppukesää :)

Halusin tosiaan aloittaa hääjutuista ihan oman blogin, sillä muuten toisesta blogistani tulee kovin sekava. Tämä on vain ja ainoastaan häähömpötyksille, ja ehkä saan joskus tuon miehenkin innostumaan, että kirjoittelisi tänne ajatuksiaan. Meidän häät, meidän hääblogi :)

-A

ps. Paneudun blogin ulkoasuun, kunhan ehdin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti