perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kihlat

Ajattelin meidän kihlauksesta tännekin jotain kertoa, tai oikeastaan sormusten etsintä -projektista. Eli kävimme heti 1.2. metsästämässä sormuksia, ja monen kultasepän jälkeen palasimme siihen liikkeeseen mistä kierroksen aloitimme, sillä siellä oli ne näteimmät :)

Itse olin etukäteen ajatellut, että tahdon sellaisen, missä on sekä valko- että keltakultaa, ja jokin pintakuviointi. Noh, siinä sormuksia kokeillessa mieli muuttui aika vahvasti ja kivelliset, keltakultaiset sormukset alkoivat näyttää parhaimmalta. Halusin kaikesta huolimatta kuitenkin, että sormus olisi siro ja melko kapea, sillä sormeen on kuitenkin tulossa vielä toinenkin mokoma :) Lopulta, kolmen tunnin jahkailun jälkeen sormuksekseni valikoitui Sandbergin keltakultainen timanttisormus, Kassiopeia II -mallistosta. Se on aivan ihana, enkä ole päivääkään katunut, että valitsin juuri tämän! :)



Mies halusi myös mahdollisimman siron ja kapean sormuksen, muttei kuitenkaan ihan sileäpintaista. Lopulta oikeanlainen löytyi Kalevalan valikoimasta, ja sitäkin onneksi sai keltakultaisena, niin ne sopivat yhteen :) Miehellä sormessaan siis Kalevalan Uskelan kapea sormus.

Ja tähän loppuun vielä sellainen söpö lisätieto, että sen lisäksi, että meillä on silmälaseissa sama vahvuus, niin sormuksemme ovat samaa kokoa. Kuinka söpöä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti