maanantai 28. heinäkuuta 2014

Askartelurintama


Viikonloppuna mies juhli polttareitaan, joten minulla oli hyvin aikaa hoidella hääjuttuja. Askartelurintamalla näyttää melko sekavalta ja tämä kuumuus sulattaa kaikki ideat, mutta kyllä jotain valmistakin syntyi.

Saimme suunniteltua pöytänumerot, tai oikeastaan nimet. Emme halua numeroida pöytiä ykkösestä ysiin vaan nimeämme pöydät Pariisin nähtävyyksien mukaan. Paperin reunat on tarkoitus vielä polttaa koristeellisiksi ja lopuksi laput laitetaan jonkinlaisen tikun päähän.


Askartelin myös suloisia nenäliinapaketteja :) Yksittäispakatut nenäliinat saattavat olla hieman turhia, mutta niin vastustamattoman näköisiä, että oli pakko näperrellä. Nuo tulevat kirkon ovelle kaason jaettaviksi, niin jokainen itkupilli voi siitä omansa ottaa :)

Nenäliinapaketit olivat todella helppoja tehdä; eniten aikaa kului etikettien leikkaamiseen. Eli tarvitset vain pieniä muovipusseja, nenäliinoja sekä nitojan. Sujautat nenäliinan pussiin, taitat pussin kiinni ja nidot kyltin paikoilleen. So easy! :)


Ja mikä parasta, sain viime viikolla ahaa-elämyksen pöytäkartalle. Olen haaveillut vanhoista ikkunankehyksistä, mutta ei ole löytynyt. Nurkissani on jo pari vuotta lojunut kaksi käyttämätöntä taulunkehystä, niin ajattelin, että niihin vain joku luonnonvalkoinen kartonki johon kirjoitetaan istumajärjestys. Mutta Sinellistä löysin jotain kartonkia parempaa - koristeellista huopaa. Pingotin sen kehyksiin ja tuohon päälle liimaan kaksipuolisella teipillä vieraiden paikat. Tämä ainakin tuli halvaksi, kun kehykset oli jo olemassa :)

- A

ps. Meillä tulee 2 vuotta täyteen ^^ pus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti