sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Tusinan verran karahveja


Kääk, enää reilu kuukausi Siihen Päivään!! ^^ Vaikeaa kuvitella, että kohta on ohi tämä puolentoista vuoden suunnittelu ja touhotus. 

Alkuviikon etsin tuloksettomasti kenkiä itselleni häihin ja loppuviikolla kävimme Ikeasta tekemässä muutamia pakollisia hankintoja. Saimme ostettua kymmenen maljakkoa ja tusinan verran karahveja juomille. Viinit kuitenkin ovat kolmen litran pahvilaatikoissa, niin en todellakaan aio tarjoilla niitä niin. Olisin halunnut hieman pienemmät maljakot, mutta nuo olivat mukavasti vanhan näköisiä, niin ne kelpuutin. Ehkä koristelen niitä vielä pitsinauhalla. Ehkä.


Olen myös päätynyt siihen, että leivon itse kahvipöytään jotain pieniä herkkuja, kuten marenkia tai pikkuleipiä. Ne voi tehdä ennakkoon, kun ne säilyvät kuivassa ja ennenkaikkea itsetehtynä tulee halvemmaksi. Huomenna ajattelin mennä ostamaan tarvikkeita servettirenkaisiin ja askarrella ne valmiiksi ennenkuin lähdemme viikoksi maalle. Viisi päivää aikaa ja 59 rengasta askarreltavana, se olkoon alkavan viikon haaste :)

- A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti