lauantai 7. kesäkuuta 2014

Keskinkertaiset kekkerit

Olen aina halunnut isot ja näyttävät häät. Mutta näillä näkymin niistä tuleekin sellaiset aivan tavalliset, keskinkertaiset kekkerit. Vuosi sitten kun aloimme laatimaan vieraslistaa, oli siinä lähemmäs 90 nimeä. Nyt tässä vieressäni on lista ilmottautuneista - luku yltää hädin tuskin 60 henkilöön. Eihän sillä väkiluvulla sinänsä kai ole merkitystä, harmittaa vain kun tämä on ainutkertainen päivä. Ja kun vaivalla järjestää kaiken, niin olisi kiva jos ihmisiä kiinnostaisi saapua paikalle. Ymmärrän toki ihmisten esteet, mutta kai minullakin on oikeus pahoittaa vähän mieltäni??


Yritin miettiä, että kenelle voisi vielä kutsun lähettää, mutta en keksi ketään. Vaikka haluaisinkin isot häät, en kuitenkaan tahdo paikalle kaikkia puolituttuja vuosien takaa. Vähenevässä vierasmäärässä on toki aina se rahallinen etu, mutta eipä sekään juuri nyt liiemmin lohduta.

Tämä häästressi alkaa näkyä myös unissa. Näen toistuvasti unta kuinka pukuni on pilalla tai kuinka olemme unohtaneet käydä maistraatissa solmimassa avioliiton! Täytyisikin varata maistraatista vihkimiselle aika ja kai jotain avioliiton esteitäkin pitäisi tutkia.

- A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti