maanantai 27. tammikuuta 2014

Häärintamalla kuohuu

Häärintamalla tosiaan kuohuu! Nimittäin sellainen juttu tapahtui tässä kohtaa häiden suunnittelua, että toinen kaaso meni vaihtoon. Onneksi hän, jota kysyin uudeksi kaasoksi, suostui tehtävään :)

Tästä päästäänkin kätevästi tämän kirjoituksen viralliseen aiheeseen eli kaasojen pukeutumiseen. Haluan vaikuttaa siihen hyvin paljon, mutta en tietenkään pakota ketään pukeutumaan mihinkään hirvitykseen. Alla kaksi kuvaa puvuista, joiden mallista tykkään. Saa toki olla olkaimet tai pienet hihat, mutta tahtoisin kaasojen mekkojen olevan polvipituiset. Tähän erittäin hyvä ratkaisu on myös tuollainen takaa pidemmpi malli.



Miksi sitten polvipituinen? No, ihan vain siitä syystä, että tahdon panostaa kenkiin ja tahdon, että ne pääsevät esille. Nimittäin sekä kaasoille että minulle tulee punaiset kengät! ^^ Kaasojen pukujen värin tahtoisin olevan jokin sellainen shampanjan tyylinen. Ja kummallakin kun on vaaleahko, puolipitkä tukka, niin hiuksiin tulee jonkinlaiset nutturat ja jokin koriste. Pukujen ei tarvitse olla pilkulleen samanlaiset, kun kuitenkin sitten punaiset kengät ja kutakuinkin samanlaiset hiuskoristeet toimivat punaisena lankana. Mutta ei minua kyllä se haittaakaan, jos löytyy yhtenevät puvut, jotka miellyttävät sekä minua että kaasoja ja istuvat hyvin päälle. Mutta tähän paneudutaan paremmin keväämmällä, kun kaupoissa alkaa juhlapukusesonki.

Bestmanien pukeutuminen onkin paljon helpompaa; tumma puku, viininpunainen kravatti sekä taskuliina. Ja sama homma sulhaselle. Tadaa!

-A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti