perjantai 24. tammikuuta 2014

Paluu menneisyyteen

Poistin toissailtana turhia kuvia koneelta ja laitoin tarpeelliset kuvat turvaan. Kuvia selaillessa eteeni osui monta hyvää, hauskaa, muistorikasta ja onnellista kuvaa viimeisen vuoden ajalta. Ajattelin nyt tännekin vähän koota muistoja yhteisistä kommelluksistamme, kuvien kera :) 


Aika tasan vuoden vanhoja ovat nämä ensimmäiset asiat. Maanantaina 28.1.2013 menimme ravintola Gaijiniin illalliselle, sillä oli seurustelumme puolvuotispäivä. Vain pari päivää siitä eteenpäin, niin alla oleva kuva tapahtui ^^ Kohta onkin siis kihlauksen vuosipäivä, tarkemmin sanottuna 1.2. ♥


Kihlajaisia juhlistimme kunnolla ihanalla kynttiläillallisella ravintola Lehtovaarassa. Kolmen ruokalajin jälkeen saimme yllätykseksemme kuulla, että eräs tuttumme maksoi illallisen. Olimme melko otettuja!


Ystävänpäivänä sain 7 ruusua ja nautiskelimme juustofondueta kynttilänvalossa... ^^



Seuraava kohokohta olikin varmaan miehen 25v syntymäpäivät. Olin suunnitellut niitä pitkään ja hartaasti, ja onneksi yllätykseni toimi. Järjestin yllätysjuhlat pienellä kaveriporukalla Hotel Grand Marinan ravintolassa, ja meille kahdelle olin varannut hotellista yöksi huoneen. Huoneessa odotti kynttilöitä ja shampanjaa, ja aamiainen tarjoiltiin huoneeseen... se oli täydellistä ♥






Toukokuun lopulla reissasimme viideksi päiväksi Ouluun, jossa mm. vietimme synttäreitäni viikinkiravintolassa ja kävimme Kemissä tapaamassa miehen isoäitä sekä muita sukulaisia. Suloisinta reissussa kuitenkin oli tuo lukko, jonka kiinnitimme Oulussa siltaan ja avaimet heitettiin veteen. Jonkun vanhan tarinan mukaan jos haluaa erota, pitää oikea avain ensin sukeltaa vedestä.






Kesän aikana olimme maalla, mökkeilimme, kävimme piknikeillä ja ennenkaikkea muutimme yhteiseen kotiin.





Kesällä myös alotitmme yhteisen bändiharrastuksen ja vietimme kihlajaisia perhepiirissä. Juhlapaikkana oli kesäisen kaunis Auroran puisto.




Syksyn tullen edustimme tupareissa, kävimme teatterissa ja ihan vain nautiskelimme yhteisestä arjesta ja rauhallisista aamuista :)




 Vuonna 2013 teimme myös hauskan eväsretken Eläinmuseoon ja kävimme jääkiekko-ottelussa...


...sekä nautiskelimme arkisia päivällisiä kynttilänvalossa ja teimme suloisia sydänaamiaisia.



Lisäksi mies järjesti romanttisia yllätyksiä, joihin sisältyi kynttilöitä ja ruusja ^^



Sitten vietettiinkin jo joulua ja vaihdettiin vuosilukua.


Vaikka arki on joskus vaikeaa ja riitaisaa, on se myös palkitsevaa. On ihana huomata kun vierellä on joku, joka pitää tasavertaisena eikä oleta, että suhde pysyy kasassa omalla painollaan. Siihen tarvitaan kummankin osapuolen arvostusta ja varmuus siitä, että vastatuulestakin selvitään. Ei suhde rakennu pelkästään haaveille ja pilvilinnoille, vaan arjen pyörittämiselle ja toisen huomioimiselle joka päivä. Sen ei tarvitse olla sormus tai kukkia, vaan se voi olla ajatuksella valmistettu ruoka tai yhteinen hetki arjen kiireen keskellä. Miksi tavoitella onnea, kun se meillä jo on? :)

Aika veikeää, että tänä vuonna menemme naimisiin ^^ Mitäköhän muuta jännää tulee tapahtumaan?


-A 

2 kommenttia:

  1. Sydänaamiainen, mikä ihana idea <3 Kiva että laitoit kuvia tänne meidän muidenkin iloksi! :)

    VastaaPoista
  2. Hei tutun näköinen kihlasormus. Minullakin on aivan samanlainen. :) Ja pupukin on söpö.

    VastaaPoista