sunnuntai 10. elokuuta 2014

Hääkukat






Tästä päivästä on tasan kaksi viikkoa meidän päiväämme ^^ Eilen tilasin miehelle häälahjan, mitä en kylläkään voi vielä täällä esitellä, ettei hän näe sitä. En voi myöskään kirjoitella omista huomenlahjatoiveista, sillä tahdon lahjan olevan täysin miehen valitsema :)

Eilen kävin myös varaamassa hääkukat. Päädyin lähimpään kukkakauppaan ilman sen suurempia vertailuja, ja palvelu ainakin oli taidokasta eivätkä hinnatkaan järkyttäneet.

Buffetpöytään tulee kaksi isoa kukka-asetelmaa, joissa on punaisia gladioluksia sekä vaaleaa harsokukkaa. Gladiolukset ovat korkeita ja näyttäviä, joten ne sopivat mainiosti noutopöydän koristeiksi. Vieraiden pöytiin tulee punaista neilikkaa harsokukan kera.



Ja se tärkein eli morsiuskimppu. Siihen tulee punaisia ruusuja ja niin ikään vaaleaa harsokukkaa. Miehen viehe tulee samalla kaavalla ja sitten tulee taas tämä säästöosuus; kaasoille ei tule kimppua eikä bestmaneille viehettä. Kuulemma se on nykyään hyvinkin yleistä, niin mekin teemme sitten näin.

Joku saattaa ajatella, että onpa valittu monta eri kukkaa, mutta on näissä kuitenkin yhdistäviä tekijöitä. Kaikki kukat ovat punaisia ja jokainen kietoutuu harsokukkaan :)

- A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti