maanantai 18. elokuuta 2014

Leikitäänkö?


Eilen kävin viimeistä kertaa suunnittelemassa hääpaikalla ja sen jälkeen pidettiin vielä pienimuotoinen hääpalaveri. Juhlapaikalla yritin mielessäni järkeillä koristeluja ja päädyinkin nyt luopumaan eräästä asiasta. Vaikka idea on söpö ei häihimme tule wc-koreja. Siihen menisi ehkä vähän turhaa rahaa ja toisekseen, ne vessat ovat aika rumat. Sen verran ilahdutusta vessan käyttäjille hommasin, että sinne tulee kuviollista wc-paperia :)

Tänään juoksin ympäri kaupunkia etsimässä viimeisiä puuttuvia palasia, ja löysin mm. hääkarkit. Tiedän, että punainen foliosydän on todella tylsä ja niin nähty juttu, mutta en vain keksinyt muutakaan.. Olisin halunnut vieraslahjaksi jotain syksyistä, kuten pienen purkin hunajaa, mutta kaikki sellainen meni niin kalliiksi.


Palaverissa saimme vihdoin selvyyden hääpäivän ohjelmaan ja muutama leikkikin kehitettiin. Kumpikin meistä inhoaa nolausleikkejä ja halusin jotain, mikä osallistaa myös vieraita. Niinpä jokaiseen pöytään jaetaan morsiuparia koskeva häävisa ja vähän myös tutustutetaan ihmisiä sellaisella purkkileikillä. Näiden lisäksi on 12 kuukauden leikki, joka kylläkin koskee vain kahtatoista vierasta.

Purkkileikissä on ideana, että vieras nostaa purkista lapun jossa lukee vaikkapa "kaunein hymy". Lapun saaja ojentaa kohteliaisuuden haluamalleen henkilölle, joka nostaa seuraavan lapun.

12 kuukautta on juttu, jonka minä halusin ottaa ohjelmistoon.  Kahdentoista satunnaisen henkilön paikkakortin taakse kirjoitetaan kuukausi ja jokin tehtävä. Tulevan vuoden aikana leikkiin haastetut vieraat ilahduttavat meitä seuraavanlaisilla jutuilla:

Syyskuu 2014

Kutsu hääpari illalliselle

Lokakuu 2014

Sulostuta hääparin arkea korillisella syksyn satoa

Marraskuu 2014

Lähetä hääparille jokin muisto häistä

Joulukuu 2014

Heillä on ensimmäinen joulu avioparina. Tee siitä tavalla tai toisella jotenkin erityinen!

Tammikuu 2015

Vietä lautapeli-ilta hääparin kanssa

Helmikuu 2015

 Kirjoita hääparille ystävänpäivä-runo

Maaliskuu 2015

 Vie hääpari tunnelmalliseen kahvilaan

Huhtikuu 2015

Lähetä hääparille pääsiäistervehdys

Toukokuu 2015

Vietä lettukestit hääparin kanssa

Kesäkuu 2015

Kirjoita hääparille kirje

Heinäkuu 2015

Järjestä hääparille kesäinen piknik

Elokuu 2015

Muista hääparia ensimmäisenä hääpäivänä (ja muistuta sulhastakin)


- A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti