lauantai 23. elokuuta 2014

Viimeinen ilta


Tältä ne nyt näyttää, meidän häät. Kolme pahvilaatikkoa ja muutama kassi. Nuo sisältävät kaiken oleellisen, lopun eli ruoat hoitaa paikalle catering. 

Huomenna se suuri päivä sitten olisi edessä. Tänään haettiin kukat ja seuraavaksi täytyy vielä leipoa herkkuja hääväelle ja pakata matkaa varten. Huomen aamulla kun kello soi seitsemältä, sujahdan morsiuspukuuni ja lähden silmät ristissä koristelemaan hääpaikkaa. Sain koristeluongelmankin ratkaistua kun päätin, että kampaus ja meikki tehdäänkin juhlapaikalla eikä kotona. Siinä samalla kun tukkaa kiharretaan voin ihan hyvin jaella ohjeita ja kertoa näkemyksiäni :)





Olen tässä ihmetellyt kun ei oikein näy stressin hiventäkään. Täällä vaan viilipyttynä leivon ja lauleskelen. Tiedostan kyllä sen, että aika loppuu jossain vaiheessa kesken ja silloin stressitasot alkavat nousta. Mutta se hetki ei ole nyt, joten enpä jaksa siitä huolehtia. Huomenna vietän ainutlaatuista päivää elämäni miehen kanssa ja maanantaina lennämme Pariisiin ^^

Matkalle en aio ottaa puhelinta mukaani, sillä tahdon olla kaikkien tavoittamattomissa. Joten me, hyvät lukijani, tapaamme seuraavan kerran vasta kun palaan matkalta. Adios!

- A

1 kommentti:

  1. Tosi paljon onnea. Tämä antaa toivoa minulle joka olen myös pyöriksessä, joten kiitos kun olen saanut seurata matkaanne ja todistaa että se on mahdollista (kuulostaa ehkä tyhmältä mutta silti)

    Lämmin loiste rakkauden,
    sydän on löytänyt sydämen.

    Lämmin loiste rakkauden,
    sydän on löytänyt sydämen.

    Lämmin loiste rakkauden,
    sydän on löytänyt sydämen.

    Lämmin loiste rakkauden,
    Sydän on löytänyt sydämen.


    VastaaPoista